Da li ste znali da postoji web servis koji raspolaže podacima o vozilima uvezenim iz inostranstva, o njihovoj kilometrazi, servisima i ostecenjima, preko kog  možete otkriti skrivene detalje o istoriji vašeg vozila koji bi mogli promeniti vaše mišljenje pri kupovini.
10. februar 2024 753

Pre nego što kupite polovan automobil, obavezno proverite ovo!

Pri kupovini polovnog automobila, važno je biti pažljiv i proveriti sve detalje pre donošenja odluke.
Na prvi pogled, automobil može izgledati sjajno, ali skrivene mane mogu vas skupo koštati.

Zamislite situaciju: krenuli ste sa grupom prijatelja da pregledate automobil koji planirate da kupite, ali čak ni iskusni mehaničar ne primjećuje ništa sumnjivo. Motor radi kako treba, u naslovu piše NOV NOV, u opisu skoro kao nov, nema vidljivih curenja, a na kilometar satu pokazuje samo 180.000 km i sve deluje kao jedinstvena prilika za kupovinu.
Međutim, kasnije saznajete da je kilometraža "skinuta" za čak 200.000 km, što znači da ste prevareni.

Loša strana ove priče je što ona nije izmišljena, nažalost Marko iz Subotice je stvarna osoba, i njegova priča je samo jedna od mnogih koje se dešavaju gotovo svakog dana.
Istraživanja pokazuju da se na svakom dvadesetom vozilu u Srbiji manipuliše kilometražom, a da je više od trećine njih pretpelo manju ili veću havariju.

Srećom, postoji web servis koji koji pruža detaljne informacije o istoriji vozila, uključujući kilometražu, servisne zapise i prethodna oštećenja. Korištenjem carVertical izveštaja možete otkriti skrivene detalje o vozilu koji bi mogli promeniti vaše mišljenje o kupovini.
Poseti carVertical

Zašto biste trebali koristiti carVertical izveštaj?
Obzirom na utvrđene česte malverzacije sa kilometražama, ulaganje dodatnih 13-15€ za proveru istorije automobila može vas spasiti od skupih grešaka prilikom kupovine, posebno ako već odvajate više hiljada evra za automobil.

Kako funkcioniše carVertical?
Provera funkcioniše tako sto kliknete na ovaj link i u polje koje je predvidjeno za to, upišete broj šasije vozila koje proveravate (VIN BROJ).

Nakon što se uverite da postoje podaci o vašem vozilu, možete kupiti jedan ili više izveštaja kako biste detaljno pregledali sve informacije.
car vertical provera istorije automobila A šta ako nema dovoljno podataka?
Ako nakon izvršene provere nema dovoljne količine podataka, sistem će automatski poništiti iskorišćeni izveštaj i isti će vam biti vraćen kao neiskorišćen, tako da možete obaviti proveru nekog drugog vozila.

Reklama

Reklama

Pridruži nam se